.

.

Возило Страна Прилагодено 4-Пински Приколка Жици Темперамент, Изберете Џип Wrangler JL, Гладијатор Одговара изберете: - , ЏИП WRANGLER НЕОГРАНИЧЕН

Возило Страна Прилагодено 4-Пински Приколка Жици Темперамент, Изберете Џип Wrangler JL, Гладијатор Одговара изберете: - , ЏИП

DEN 214.24

Пристапност
Во достапна форма

Приклучоци во склопот на опашката на возилото за да се обезбеди 4-насочен рамен штекер. Сепак, претворањето на таа слика во реалност бара повеќе од само мечтаење. 4-насочен рамен излез ги поврзува опашките, светлата на сопирачките и трепкачите. Прилагодените жици се направени специфични за возилото и иако не се достапни за сите возила, тие нудат еден од најбрзите, најлесните и најсигурните начини за жици на возилото за влечење.

Главните карактеристики

Избор на клиент