.

.

Прекинувач на селектор на pyleидови во wидови А Б

Прекинувач на селектор на pyleидови во wидови А Б

DEN 1.33

Пристапност
Во достапна форма

PVCS2 е прекинувач за селекција на звучникот A/B на wallидот што инсталира во спој, исто како прекинувачот за светло. Овој прекинувач го прави едноставен и лесен за насочување на аудио засилувачот на вашиот дом на два сета звучници, како што се еден сет во затворено и еден сет на отворено. Активирајте ги звучниците А, Б звучници или и двата лесна операција на копчето за притискање го прави операцијата ветер. Вклучената wallидна плоча во стилот на декора значи дека овој прекинувач ненаметливо ќе се меша во вашиот wallид. Ракување со оптоварување до 120 W. Три можни конфигурации : Изберете A, B, или A и BWORKS со сите аудио и видео системи со леснотија на копчето за копче на копчињата, во форма на kopora style120w, моќност за ракување со оптоварување, како што е : Единица Pyle In-wall A/B Извор за избор на извор.

Главните карактеристики

Избор на клиент