.

.

Долна фидер на дното 8 'тешка леана копачка прачка

Долна фидер на дното 8 'тешка леана копачка прачка

DEN 1.00

Пристапност
Во достапна форма

Родовите на сериите на дното на дното на Денали се дизајнирани од сериозни риболовци на сом за сериозни риболовци на сом. Овие модели специфични за сом ги спојуваат напредните карактеристики и врвните квалитетни завршувања кои се наоѓаат во бас-шипките на Денали со перформансите и издржливоста на тешки нокти што ги бараат Chasers Hard Kitty Chasers. Без разлика дали сте мртви поставени од две фунти парче сенка за следната светска рекорд сина мачка или одење во живо сончаница на тринасочни лажици низводно во струја за Flatheads, серијата на дното на фидер ве покрива. Технички напредните и ергономски дизајнирани прачки на Денали го олеснуваат таргетираниот гигантски сом каде и да пливаат. Долните прачки за фидер се најбогати, стилски и чисти шипки-тешки прачки на пазарот и ќе ги превртат скалите во ваша корист кога ќе се јави стариот г-дин Вискери. Denali Bather Fooder 8 'Тешка леана за леање на сом : дизајниран од сериозни риболовци на сом. Напредни карактеристики и врвни квалитети. Тешки перформанси и издржливост на ноктите. Технички напреден. Ергономски дизајниран. Лесно да се насочи гигантската сом каде било.

Главните карактеристики

Избор на клиент