.

.

QuickSteer K Reading Pitman Arm Fits Изберете: 1968- Chevrolet C10, 1968- Chevrolet C20

QuickSteer K Reading Pitman Arm Fits Изберете: 1968- Chevrolet C10, 1968- Chevrolet C20

DEN 2.00

Пристапност
Во достапна форма

Делови за шасии за Quicksteer се дизајнирани и тестирани за да го вратат управувачот и ракувањето со нивните оригинални перформанси. Quick Steer K6131 Pitman Arm Fits Select : 1968-1972 Chevrolet C10 1968-1972 Chevrolet C20 1970-1972 Chevrolet Blazer 1969-1972 GMC C1500 1971-1974,1974,1976-1980 Chevrolet Sportvan 1981-1982 -1972 Chevrolet C30 1975.1978 Chevrolet hi-cube van 1969-1972 GMC C2500 1977,1980 Chevrolet Cutaway Van 1981-1982 Chevrolet G20 1970-1972 GMC Jimmy 1976-1977,1979-1980,1982 gmc 1978,1978 1978 21978 1978,1978 gmc gmn 1972-19782-1972 gmc Jimmy 1976-1977,1979-1980,1982 Ура 1981-1982 CHEVROLET G10 1974-1976,1978,1981 GMC CUTAWAY VAN 1969-1972 GMC C3500 1968-1972 CHEVROLET P30 1980 GMC MAGNAVAN 1981 GMC RALLY WAGON / VAN 1969,1980 GMC G1500 1971-1972 GMC SUBURBAN 1968-1972 CHEVROLET P20 1968 -1972 Chevrolet P10 и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

Главните карактеристики

Избор на клиент