.

.

Форд Моторфт ФП - Оригинална Опрема Кабина Филтер За Воздух Одговара изберете: 2013-ФОРД БЕГСТВО, 2012-ФОРД ФОКУС

Форд Моторфт ФП - Оригинална Опрема Кабина Филтер За Воздух Одговара изберете: 2013-ФОРД БЕГСТВО, 2012-ФОРД ФОКУС

DEN 168.96

Пристапност
Во достапна форма

Филтер За Воздух Во кабината; единствените делови препорачани Од Компанијата Форд Мотор за возила Форд и Линколн. Филтрите За Воздух во Кабината на мотоциклите се дизајнирани и тестирани според ригорозните инженерски стандарди на Форд. Деловите на моторот се вклопуваат правилно првиот пат за побрза, полесна инсталација. Моторните (Р) филтри за воздух во кабината го филтрираат воздухот што влегува во патничкиот простор преку СИСТЕМОТ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА.Филтрите за воздух во кабината ги отстрануваат микроскопските честички како прашина, полен и спори на мувла поголеми од 3 микрони.Филтрите треба да се заменуваат на секои 15.000 милји или еднаш годишно.

Главните карактеристики

Избор на клиент