.

.

Гај Харви машки заливски постелнина во Оксфорд патики

Гај Харви машки заливски постелнина во Оксфорд патики

DEN 559.84

Пристапност
Во достапна форма

Уживајте во мазно пловење и топло ветре кога го спортувате машкото чевли со брод на платно. Овој чевли со платно има детали за чевли со чамци со тежок кабел за бод и внатрешни мрежни отвори за вентилација. Претставувањето на делото на уметникот може да се најде во текот на чевлите - со целосни дигитални отпечатоци на бојата на оригиналните слики на Гај Харви, прикажани на Интол и други класични уметнички дела, истакнати на гумената надворешна страна. Дел од приходите од продажба на сите стоки на Гај Харви има корист од поморската зачувување на Фондацијата Гај Харви Океан (). Уживајте во мазно пловење и топло ветре кога го спортувате машкото чевли со брод на платно. Овој чевли со платно има детали за чевли со чамци со тежок кабел за бод и внатрешни мрежни отвори за вентилација. Претставувањето на делото на уметникот може да се најде во текот на чевлите - со целосни дигитални отпечатоци на бојата на оригиналните слики на Гај Харви, прикажани на Интол и други класични уметнички дела, истакнати на гумената надворешна страна. Дел од приходите од продажбата на сите стоки на Гај Харви има корист од поморската зачувување на дејството на Фондацијата „Гај Харви Океан“ () . Пунична инзола во која се наоѓаат уметнички дела на Гај Харви. Гума од надворешната страна со детали за Гај Харви.

Главните карактеристики

Избор на клиент