.

.

Научни Риболовци WetCel Тоне Летаат Линија, WF, S, Blk, Мијалник 6

Научни Риболовци WetCel Тоне Летаат Линија, WF, S, Blk, Мијалник 6

DEN 2.33

Пристапност
Во достапна форма

Оваа влажна ЌЕЛИЈА WF-5-S е линија за тонење за општа намена. Се одликува со стапка на пад од шест мијалници што тоне 4,5-6,0 инчи во секунда. Оваа линија е во црна боја и е одлична за нимфи и стримери. Најдобро функционира во ладна до средна топла вода и обезбедува должина на главата од 40 стапки и вкупна должина од 80 стапки. Научни Риболовци Wet Cel Тоне Летаат Линија, WF, S, Blk, Мијалник 6 : Оваа Влажна CEL WF-5-S е општа намена тоне линија. Се одликува со стапка на пад на мијалникот 6 што тоне 4,5-6,0" во секунда. Оваа линија е во црна боја и е одлична за нимфи и стримери. Најдобро функционира во ладна до средна топла вода и обезбедува должина на главата од 40' и вкупна должина од 80'.

Главните карактеристики

Избор на клиент