.

.

Самсон С-ком Четири Канал Компресор Порта

Самсон С-ком Четири Канал Компресор Порта

DEN 0.33

Пристапност
Во достапна форма

S com 4 е компактен и разноврсен вселенски уред со една решетка кој обезбедува четири канали со висококвалитетна обработка на динамиката со Експандер/Порта И Компресор/Ограничувач на секој канал. Четирите канали работат независно или во стерео парови. Неговото МЕРЕЊЕ ПРЕДВОДЕНО ОД ПОВЕЌЕ сегменти го прикажува нивото на влез/излез, како и намалувањето на добивката. Делот Експандер/Порта има континуирано променлива контрола на Прагот, како и прекинувач за брзо или бавно време на ослободување. Делот Компресор/Ограничувач вклучува променлив Праг, Сооднос и излезни нивоа. Прекинувачот за Засилување на s com 4 враќа високи фреквенции кои понекогаш се намалуваат со тешка компресија. Оваа широка комбинација на карактеристики го прави S com 4 ефикасна и разноврсна аудио алатка за широк спектар на апликации. Неговите чисти и тивки аудио карактеристики го прават идеален таму каде што високиот звучен интегритет е императив. Карактеристики : 4 Канален Компресор/Ограничувач, Експандер/Порта Со Засилувач Поврзан во два Стерео парови Експандер/Порта Со променлива контрола На Активирањето И префрлување брзо/Бавно Ослободување 5 СЕГМЕНТНИ лед метри за нивоа На Влез/Излез и Намалување На Добивката на Секој канал напреден дизајн на колото користејќи Оперативни Засилувачи Со Низок Шум И Висококвалитетни Серво Избалансирани Влезови и Излези НА VCA НА XLR и 1/4" конектори Skd (Паметен Детектор За Колена) Колото Автоматски Се Префрла Од меко на тврдо колено Врз основа на нивото на применетиот Влезен сигнал индивидуални контроли на прагот и односот На Секој КАНАЛ 4-Канален КОМП/Ограничувач, Експандер/порта со Засилувач. Поврзување во 2 Стерео парови; Индивидуални контроли На Прагот/Односот по канал. Самсон с-ком 4 Четири Канал Компресор/Портата.

Главните карактеристики

Избор на клиент