.

.

Шнајдерс млекара Шинедерс Куќа, Оз

Шнајдерс млекара Шинедерс Куќа, Оз

DEN 3.33

Пристапност
Во достапна форма

Куќа на урда, голема урда, 4% млеко од 16 мл (1 lb) 454 g Врховни млечни производи. Вистински. Крема. Пастеризирана. Одделение A. 4% Milkfat Min. Од 1935 година. Не помалку од 4% млеко. Чувајте во фрижидер. Содржи млеко и соја. 16 мл (1 lb) 454 g Питсбург, ПА 15227 урда, голема урда, 4% млеко. Врховни млечни производи. Вистински. Крема. Пастеризирана. Одделение A. 4% Milkfat Min. Од 1935 година. Не помалку од 4% млеко.

Главните карактеристики

Избор на клиент