.

.

Производите повторно воспоставени замени за кертриџ за CB335WN црна и CB337WN боја

Производите повторно воспоставени замени за кертриџ за CB335WN црна и CB337WN боја

DEN 398.24

Пристапност
Во достапна форма

Овој сет вклучува 2 CB335 WN 74 црни касети и 1 CB337 WN 75 кертриџ во боја. Овие производите на ЛД повторно воспоставени касети се темелно исчистени заедно со млазниците за печатење. Следејќи го процесот на чистење, ние го наполнивме кертриџот со професионално произведена формула базирана на пигмент за архивски печатен живот и стабилност на бојата. Оваа формула е специјално дизајнирана за производство на живописни и долготрајни отпечатоци споредливи со. За употреба во следниве печатачи : Office Jet J5783, Photosmart C4343, Desk Jet D4360, Photosmart C5280, Office Jet J5790, Office Jet J5725, Photosmart C5288, Photosmart C5275, Photosmart C4383, Photosmart C4342, Photosje T, Photosmamar 0, Photosmart C4280, Office Jet J5780, Office Jet J5738, Photosmart C4588, Photosmart C4575, Photosmart C4348, Photosmart C4344, Office Jet J5735, Photosmart C4450, Desk Jet D4260, Photosmart C4250, Besk Jet D4280, Photosemart C4210 550, Photosmart C4599, Photosmart C4483, Office Jet J5730, Photosmart C5240, Photosmart C4380, Photosmart C5250, Photosmart C52801, Photosmart C4435, Photosmart C5540, Photosmart C4485, Photosmart C4472, Deskjet D4363, Photosmart C4480, Photosmart C428, C42700 0, Office Jet J6413, Office Jet J6410, Office Jet J5740 , Photosmart C4240, Photosmart D5360, Photosmart C5283, Photosmart C4550, Photosmart C4345. Премиум-квалитетен кертриџ за мастило за печатач. Касета за замена за стари или користени касети од ист тип. Боја : Црна и три-боја.

Главните карактеристики

Избор на клиент