.

.

Делфи Фе Електрична Пумпа За Гориво

Делфи Фе Електрична Пумпа За Гориво

DEN 174.24

Пристапност
Во достапна форма

Модулите и пумпите за гориво делфи се дизајнирани да испорачаат непосреден, непречен проток на гориво до шината за гориво на моторот и инјекторите при наведениот системски притисок, што резултира со поефикасно работење. ЕЛЕК ПУМПА ЗА ГОРИВО. Електрична Пумпа За Гориво. Дополнителни Карактеристики Волти : 12 2Ч. Одговара Изберете : 1986-1990 КРАЈСЛЕР ЛЕБАРОН 1986-1989 ДОЏ ОВЕН 1986-1989 ПЛИМУТ ЗАВИСНИК 1988-1990 ДОЏ КАРАВАН 1989-1990 КРАЈСЛЕР ДИНАСТИЈА 1986-1988 ДОЏ 600 1986-1987,1989 ДОЏ Дејтона 1987-1990 плимут војаџер 1989-1990 ПЛИМУТ ПРИЗНАНИЕ 1988,1990 КРАЈСЛЕР ДЕЈТОНА 1989-1990 ДОЏ СПИРИТ 1987-1990 ДОЏ СЕНКА 1988-1989 ДОЏ ГРАНД КАРАВАН 1986-1987 КРАЈСЛЕР ЊУЈОРКЕР 1986,1988-1990 доџ омни 1988-1990 ПЛИМУТ ХОРИЗОНТ 1987-1990 ПЛИМУТ САНДЕНС 1986-1988 ПЛИМУТ КАРАВЕЛ 1986-1989 ДОЏ ЛАНСЕР 1986 КРАЈСЛЕР ЛАСЕР 1987-1988 ДОЏ МИНИ ОВЕН И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Главните карактеристики

Избор на клиент