.

.

Миниленд Едукативни Топки, По Пакет

Миниленд Едукативни Топки, По Пакет

DEN 3.33

Пристапност
Во достапна форма

Ова е збир од 4 лопати кои се направени од силна и еластична пластика и можат да се користат во песок и снег. Тие доаѓаат во четири светли бои кои вклучуваат црвена, зелена, жолта и сина боја. На возраст од 18 месеци до 6 години. Развива координација рака-око и сензорна стимулација. Одлично за преправање игра. Секое пакување вклучува 4 лопати. Продадени како 2 пакувања за вкупно 8 лопати. . Одлично за преправање игра. Погоден за играње во песок и снег. Развива активна игра, играње улоги, откривање и истражување и моторни вештини. Миниленд обезбедува образовно искуство за децата, но тие никогаш не ја забораваат вредноста на играта. Тие се доволно цврсти за часови груба и тешка имагинативна игра. Совршен за семејства, предучилишни установи и дневни градинки. Миниленд Едукативни Топки, 4 По Пакување, 2 Пакувања Лопати се направени од силна и еластична пластика и можат да се користат во песок и снег. Тие доаѓаат во четири светли бои кои вклучуваат црвена, зелена, жолта и сина боја. На возраст од 18 месеци и повеќе. Одлично за преправање игра. Развива координација рака-око и сензорна стимулација.

Главните карактеристики

Избор на клиент