.

.

Фишер-Томас И Пријатели Дрвена Железница-Марион

Фишер-Томас И Пријатели Дрвена Железница-Марион

DEN 639.52

Пристапност
Во достапна форма

Фишер-Цена Томас И Пријатели Дрвена Железница-Марион Клучни Карактеристики и Придобивки : Изграден од врвни дрвени материјали. Магнетите ви дозволуваат да прикачите други мотори или тендери. Карактеристики реални детали. Верна сличност со ликот од Приказната за Храбриот ДВД-филм. Помага да се развијат груби моторни вештини, сензорни вештини и вештини за расудување.

Главните карактеристики

Избор на клиент