.

.

Рекреативни брануваа FT - Отворено брануваа со куќиште за деца со скала, нето кошаркарска брануваа, загарантирана забава со дополнителни трупци за безбедност и галв

Рекреативни брануваа FT - Отворено брануваа со куќиште за деца со скала, нето кошаркарска брануваа, загарантирана забава со

DEN 3519.84

Пристапност
Во достапна форма

Сите извори и горните шини се дизајнирани за фиксирање на целата брануваа. Опис на пет точки : Штанд за кошарка : Поставивме 7,6 метри кошаркарски обрач на страната на брануваата. Тие нудат доволно стабилност и поддршка за целата брануваа. Ви нуди чувство на сигурно чувство додека скокате на душекот. Робусна челична цевка и безбедносна мрежа - Безбедносната мрежа е поставена на периферијата на чуварот на брануваа.

Главните карактеристики

Избор на клиент