.

.

Чизми за машки патеки композитни пети пилаат чизми чизми

Чизми за машки патеки композитни пети пилаат чизми чизми

DEN 3.33

Пристапност
Во достапна форма

Овој багажник има гумена надворешна плоча со агресивна шара и одлична за каллива работа. Горниот е изработен од акција кожа и мрежна мрежа за мода напред стилизирање. Водоотпорна мембрана и контурата со двојна густина ве одржува суво и удобно во текот на целиот ден. Овој багажник е ASTM F2413-18 Електрична опасност и композитни безбедносни пети кои ве одржуваат безбедни на работа. ASTM F2413-18 Композитно безбедносно дејство на пети, кожа и мрежна горната водоотпорна мембрана гума од надворешна плоча со агресивна двојна густина со двојна густина Контурирана инлоа ASTM F2413-18 Електрична опасност.

Главните карактеристики

Избор на клиент