.

.

Сет за заптивки на маслото за мотори на Виктор ОС

Сет за заптивки на маслото за мотори на Виктор ОС

DEN 2.33

Пристапност
Во достапна форма

Изграден за да ги исполни или надмине стандардите на производителите на оригинална опрема ширум светот и да избегнете кам -бек нафта за нафта Виктор Рајнц, ја испорачуваат заптивката што спречува капки на автопатот. Инженерите на Виктор Рајнц ги избираат најдобрите дизајни и материјали за специфична апликација. Нивото на софистицираност во формата и функцијата на заптивка на нафта во тава се одвиваше многу во последниве години, при што заптивката честопати беше составен дел од напорите на производителите да го контролираат бучавата на моторот, вибрациите и грубоста (NVH). Само компанија со иновативна технологија за заптивки може да обезбеди вистински заптивка за секоја апликација, нова или стара. Сет за заптивки на моторното масло од Виктор OS30546.

Главните карактеристики

Избор на клиент