.

.

Нексен Цп П235 50Р 97В БСВ

Нексен Цп П235 50Р 97В БСВ

DEN 1.33

Пристапност
Во достапна форма

Индикаторот За Усогласување Nexen CP672 P235/50 R18 97 V BSW во рамото им овозможува на возачите визуелно да проверат дали нивниот автомобил е погрешно усогласен за да спречат нерамномерно абење на гумите. Индикаторот за усогласување во рамото им овозможува на возачите визуелно да проверат дали нивниот автомобил е погрешно усогласен за да спречат нерамномерно абење на гумите. Индикаторот за усогласување во рамото им овозможува на возачите визуелно да проверат дали нивниот автомобил е погрешно усогласен за да спречат нерамномерно абење на гумите. Индикаторот за усогласување во рамото им овозможува на возачите визуелно да проверат дали нивниот автомобил е погрешно усогласен за да спречат нерамномерно абење на гумите. Индикаторот за усогласување во рамото им овозможува на возачите визуелно да проверат дали нивниот автомобил е погрешно усогласен за да спречат нерамномерно абење на гумите.

Главните карактеристики

Избор на клиент