.

.

Услуга За Испорака на џо Хисаиши - Кики: Саундтрак Музичка Колекција-Винил

Услуга За Испорака на џо Хисаиши - Кики: Саундтрак Музичка Колекција-Винил

DEN 576.00

Пристапност
Во достапна форма

Со нови мастеринг и нови јакна уметнички дела. Уживајте во убавината на уметничкото дело со богатиот звук на винил плоча. Резултат Од Џо Хисаиши, Вклучувајќи 21 песни. Ги вклучува песните "Руж без Денгон" и "Завиткан Во Добрина" со вокал Од Јуми Arи "Руж без Денгон" е филмската верзија. Саундтрак музичка колекција вклучувајќи ги сите резултати што се користат во филмот. Хисаиши, Услуга За Испорака На Џо - Кики : Саундтрак Музичка Колекција-Винил.

Главните карактеристики

Избор на клиент