.

.

ЏИФИ Мејлер, СЕЛ67057, Поместена Само - Печат Пораки, Картон, Природни

ЏИФИ Мејлер, СЕЛ67057, Поместена Само - Печат Пораки, Картон, Природни

DEN 239.68

Пристапност
Во достапна форма

Поштарите со поместување на џифи се солидни, сеопфатни, хартиени влакна, амортизирани поштари и направени од висок процент на рециклиран материјал, така што тие се 100 проценти рециклирани покрај тротоарите. Тешкиот крафт со еднообразно внатрешно вата (полнење) обезбедува одлична заштита за амортизирање. Двојно преклопените агли и двојно залепениот долен размавта овозможуваат дополнителна заштита на рабовите и целокупната јачина на торбата. Пораките 7-1/4" х 12" се лесни за употреба. Мазната внатрешна обвивка и претходно постигнатиот размавта овозможуваат лесно вметнување на производот и поефикасно затворање. Користете го удобното затворање со самозапечатување за да запечатите во содржината. Едноставно отстранете ја поставата на лепилото, преклопете го размавта и притиснете за запечатување. Практичната солза лента овозможува едноставно, брзо отворање. Природниот крафт обезбедува одлична површина за прилагодено печатење. Џифи Мејлер Ватирани Авто - Печат Пораки, Природни, 100 / Картон (Количина) 100% тротоарот рециклирање. Цврста конструкција со заштитно амортизирање. Дизајниран со дополнителна заштита на рабовите. Лесно вметнување со мазна внатрешна обвивка. Едноставно излупете и запечатете.

Главните карактеристики

Избор на клиент