.

.

720HFL SQT 11P 6AL RCS Халифа Премин - Венецијанска Бронза

720HFL SQT 11P 6AL RCS Халифа Премин - Венецијанска Бронза

DEN 453.12

Пристапност
Во достапна форма

720hfl SQT 11 P 6 AL RCS Халифакс Премин - Венецијанска Бронза за употреба на надворешни врати каде што е потребен влез со клуч и безбедност. Доаѓа со 2 клучеви. Бравата со ќор - сокак има 2 заменливи плочи за лице-тркалезен агол и квадратен агол.

Главните карактеристики

Избор на клиент