.

.

iHome Паметен Приклучок, 1-Пакет. Електрични Приклучоци

iHome Паметен Приклучок, 1-Пакет. Електрични Приклучоци

DEN 399.84

Пристапност
Во достапна форма

Паметниот Приклучок i Home ви овозможува да ја контролирате домашната електроника, вклучувајќи светла, вентилатори, грејачи и домашни аудио системи. Тоа е wi-Fi-овозможен ѕиден приклучок кој не бара центар. Овој паметен приклучок за контрола на домот има тенок дизајн кој одговара на секој стандарден штекер. Опфаќа еден излез од 120 волти. Овој wi-Fi паметен приклучок може да се оддели со сцени или простории за контрола на неколку уреди истовремено. i Home Паметен Приклучок. Тенок дизајн одговара на секој стандарден штекер. Ви овозможува да чувате 1 излез слободен или приклучете 2 паметни приклучоци. Почетна Паметни приклучоци приклучоци во секој редовен 120v ѕид штекер. Создадете "сцени" и контролирајте повеќе уреди истовремено. Погодно именувајте го секој приклучок за лесна употреба и именувајте сцени за контрола на просториите. 1-годишна гаранција.

Главните карактеристики

Избор на клиент