.

.

Достигне Бариера Дд Воздух Двојна Рефлектирачка Полиетиленска Изолација Ролна, 2' 100'

Достигне Бариера Дд Воздух Двојна Рефлектирачка Полиетиленска Изолација Ролна, 2' 100'

DEN 2.33

Пристапност
Во достапна форма

Инсталирањето на зрачна бариера може да биде најниско подобрување на трошоците што може да произведе најголемо севкупно намалување на потрошувачката на енергија и трошоците. Достигне бариера и рефлектирачките производи за изолација се едни од најразновидните и енергетски ефикасни производи за изолација на располагање. Изолацијата е лесна за инсталирање без неред или испарувања и нема да предизвика чешање на кожата. Ова му дава на Рефлектирачкиот Воздух способност да го задржи својот воздух подолго и обезбедува одлична изолација и намалување на звукот.

Главните карактеристики

Избор на клиент