.

.

Мекард Каул Делукс Мекардимална фигура

Мекард Каул Делукс Мекардимална фигура

DEN 479.84

Пристапност
Во достапна форма

Мекард е нова игра за борба против глава до глава, базирана на популарната анимирана серија. Сега децата можат да играат акција на Мекард во реалниот живот со сопствената колекција на Делукс Мекардимали. Притиснете го вашиот мекардимал над "магични " картички за веднаш да се претвори од возило во фантастичен воин за борба! За да ја играте играта, прво излупете ја налепницата за да ја откриете фракцијата на вашата Мекардимал - црвена, сина или црна боја. Потоа соберете ги точките на картичката што одговараат на бојата на фракциите на вашата Мекардимал. Играчот со највисоки поени ја победи рундата! Вклучува една луксузна мекардимална и три картички за игри. Боите и украсите може да се разликуваат. Мекард Каул Делукс Мекардимална фигура : Возраст Опсег : 6 години и повеќе. Со Делукс Мекардимали, децата можат да играат акција на Мекард во конкуренција од глава до глава. Притиснете го вашиот Mecardimal над „магичната“ картичка за игри и гледајте го вашето возило веднаш да се претвори во фантастичен воин за борба! . Секој Делукс Мекардимал доаѓа со три карти за играње. Соберете ги сите 30 луксузни мекардимали за да ги рекреираат најдобрите битки!. Фатете ја нашата анимирана серија на Mattel Action! You Tube канал.

Главните карактеристики

Избор на клиент