.

.

Убиквити Унифи УАП-Про-безжична пристапна точка-Wi - Fi-2. Гхз, Гхз

Убиквити Унифи УАП-Про-безжична пристапна точка-Wi - Fi-2. Гхз, Гхз

DEN 2335.84

Пристапност
Во достапна форма

Ubiquiti Uap-Pro3-Безжична пристапна Точка Клучни Карактеристики и Придобивки : Елегантен индустриски дизајн кој има чист индустриски дизајн, Унифи АП МОЖЕ беспрекорно да се интегрира во која било површина на ѕидот или таванот. ЛЕР индикаторот го поедноставува распоредувањето и конфигурацијата. Приспособливост за илјадници со своите софтверски можности, Унифицираната виртуелна контролна рамнина овозможува неограничена приспособливост под еден централизиран контролер. Брзото распоредувањеинсталација на приклучок и Игра и интуитивно управување ја намалуваат потребата за посветени ит кадровски ресурси. Симултан Двоен опсег Wi-Fi The Uni Fi AP-PRO поддржува до 300 Mbps, 2 x 2 MIMO за опсегот од 5 GHz и до 450 Mbps, 3 x 3 MIMO за опсегот од 2,4 GHz. Што Е Вклучено : Ubiquiti Uap-Pro3. По инјектор.

Главните карактеристики

Избор на клиент