.

.

Виктор 11-10607- FITS Изберете: 1986- Форд Ранџер, 1986- Форд Бронко II

Виктор 11-10607- FITS Изберете: 1986- Форд Ранџер, 1986- Форд Бронко II

DEN 1.67

Пристапност
Во достапна форма

Издржливоста на суровите околини, додека запечатува гориво, воздух, течноста за ладење и маслото, е предизвикувачка задача за дихтунзи за внесување на повеќекратни заптивки. Покриеноста на производот на Виктор Рајнц вклучува дихтунзи на горниот колектор (Пленум), заптивки со пониски внес и дополнителни дихтунзи и заптивки по потреба. Инженерите на Виктор Рајнц избираат од најширокиот спектар на материјали и конструкции на дихтунзи и го избираат најдобриот дизајн за специфичниот мотор, без разлика дали е увоз, домашно, тешко леано железо или лесен алуминиум. Виктор 11-10607-01.

Главните карактеристики

Избор на клиент