.

.

Фери -м -Морс Тексас Блубонт растителни семиња - Градинарство за семе, делумна сенка на сонцето

Фери -м -Морс Тексас Блубонт растителни семиња - Градинарство за семе, делумна сенка на сонцето

DEN 0.67

Пристапност
Во достапна форма

Тексас Блубоннет е и тврд годишен и државен цвет на Тексас. Грејните шила од темно сини цвеќиња затемнети со бело може да се одгледуваат насекаде. Зачудувачки, цвеќиња слични на грашок, отворени над лајси, зелени зеленило. Тексас Блубоннет е и тврд годишен и државен цвет на Тексас. Грејните шила од темно сини цвеќиња затемнети со бело може да се одгледуваат насекаде. Showy, цвеќиња слични на грашок отворени над лајси, зелено зеленило од сејце . • Пополнете wt./grams- 1.3 • Длабочина на засадување- 1/4 in. • Растојание на растенија- 12 "• дена до ртење- 15-25. • Денови на денови. до зрелост- 60-90 • Висина на растенијата- 10-15 "• Расте најдобро- Сонце/делумна сенка • Големина на контејнерот- 24"+ • Потинатор фабрика- Да.

Главните карактеристики

Избор на клиент