.

.

Комплет за филтрирање на масло за вметнување на маслото, w o-прстен

Комплет за филтрирање на масло за вметнување на маслото, w o-прстен

DEN 3794.40

Пристапност
Во достапна форма

Филтер за вметнување на филтер за вметнување на моторни масло за мотор, вметнете филтер за масло за масло од масло, со сигурност прочистување на масла од нечистотија и цврсти честички како што се прашина, абрадирани метали, јаглеродни наслаги, честички од саѓи и др. Медиумите за филтрирање на маслото Ман се специјално развиени за употреба во современи мотори . Нивната карактеристична карактеристика е нивниот висок капацитет за апсорпција на нечистотија, финичност на филтерот што е точно координирана со барањата на моторот и голема отпорност на хемикалии. Службениот век на овие филтри за филтрирање во долг живот е веќе 50.000 км во секторот за патнички автомобили и 150.000 км за камиони. Касети за филтрирање на филтрирање на масло Ман, касети за филтрирање на масло Ман се наоѓаат во сопственото куќиште или се интегрирани директно во системот за циркулација на маслото на моторот. Тие се особено kindубезни кон околината бидејќи се заменува само елементот на филтерот. Куќиштето и вентилите остануваат на блокот на моторот. Точното вклопување во куќиштето гарантира дека касетите за филтрирање на масло од ман-филтер се целосно без истекување. Касетите за филтрирање на масло за масло без метал-филтер се особено еколошки. Тие се направени од еден материјал и не создаваат пепел кога се отстранува во термички процес. Карактеристики и придобивки : Намалената употреба на суровини kinderубезни на животната средина со помалку отпад за време на одржувањето на отпадот, се олеснуваат со комплет за филтрирање на маслото, вметнување на масло, w/ о-прстен.

Главните карактеристики

Избор на клиент