.

.

Ruffles Bacon Cheddar натоварени кожи од компири длабоко испрскани чипови од компири, 6. мл

Ruffles Bacon Cheddar натоварени кожи од компири длабоко испрскани чипови од компири, 6. мл

DEN 190.88

Пристапност
Во достапна форма

Овие гребени се за сериозен вкус и тој вкус е сланина и чедар. Да се ​​повториме. Сланина. И чедар. Дали треба да кажеме повеќе? Чипчиња од компир од компир од чеда, компири, чипсци за компир се за сериозен вкус и тој вкус е сланина и рафлес - длабоко испуштени сланини и чедани гребени 2x како длабоки.

Главните карактеристики

Избор на клиент