.

.

Двострани Огласна Табла Знаци Име Плочи-Среќен

Двострани Огласна Табла Знаци Име Плочи-Среќен

DEN 3.33

Пристапност
Во достапна форма

Печатени од двете страни, овие практични знаци може да се користат како таблички со имиња и знаци на огласна табла.Среќните Таблички со Имиња на баркер Крик Знаци На Огласна Табла се отпечатени од двете страни за дополнителна разноврсност и вредност. Користете ја страната со правила кога правите таблички со имиња за студентски клупи и шкафчиња, создавате ѕидови на зборови, правите картички за правопис и списоци со вокабулар и многу повеќе. Користете ја страната без правила за правење прекрасни знаци на огласна табла, етикетирање на коцки и правење додавања во сала. Бидејќи се двострани, можете да ги закачите и од таванот за да ги идентификувате центрите за учење, зоните на активност, купиштата библиотеки можностите се бесконечни. Секој пакет вклучува 36 двострани Таблички Со Имиња Знаци На Огласна Табла со димензии 12" долг х 3,5 " широк.• 36 таблички со имиња/знаци на огласна табла по пакет.• Пакетот вклучува три дизајни (12 парчиња по дизајн).• 12" долг х 3 1/2" широк.* Двострано за додадена вредност • * Владееле линии на едната страна / нема правила на другата страна • • Печатени на 10 пт. акции.* Барај Баркер Крик Среќен За координирање на производите.* Овој производ е произведен од сертифициран WBE (бизнис во сопственост на жени) • • Овој производ е произведен од сертифициран СБЕ (мало деловно претпријатие). 36 таблички со имиња/знаци на огласна табла по пакет. Владееле линии на едната страна / нема правила на другата страна. Овој производ е произведен од сертифициран СБЕ (мало деловно претпријатие). Пакетот вклучува три дизајни (12 парчиња по дизајн). Печатени на 10 пт. акции. 12" долг х 3 1/2 " широк. Барај Баркер Крик Среќен За координирање на производите. Двострано за додадена вредност. Овој производ е произведен од сертифициран WBE (бизнис во сопственост на жени).

Главните карактеристики

Избор на клиент