.

.

Нова Замена На Зинско П. Еден Пол Засилувач Дебела Серија Произведени Од Конектикат Електрични

Нова Замена На Зинско П. Еден Пол Засилувач Дебела Серија Произведени Од Конектикат Електрични

DEN 207.84

Пристапност
Во достапна форма

Зинско прекинувач од Конектикат Електричен ТИП УБИЗ. За употреба Во центри За оптоварување Зинско кои прифаќаат тип рц прекинувачи. ЕТЛ Наведени. 10,000 АИК 2-пол 20А Нова Замена На Зинско К20. Еден Пол 20 Засилувач Дебела Серија Произведени Од Конектикат Електрични.

Главните карактеристики

Избор на клиент