.

.

Укоке Фази Обратна Осмоза, Систем За Филтрирање На Вода, БПД СО Пумпа

Укоке Фази Обратна Осмоза, Систем За Филтрирање На Вода, БПД СО Пумпа

DEN 1.67

Пристапност
Во достапна форма

Уживајте во неограничена, ултра свежа, чиста вода со одличен вкус дома за најквалитетна вода за мраз, готвење и правење вкусно кафе. Заштедете пари, време и мака за купување скапа, флаширана вода и живејте поздраво со ултра безбедна вода без загадувачи. 3-Те Пред-филтри го користат филтерот ЗА Талог ПП, филтерот За Јаглерод КДФ (ГАК) и филтерот За јаглероден блок(ЦТО) remove отстранете ги големите загадувачи и заштитете ја мембраната РО од хемикалии како хлор и хлорамини. Срцето на системот е филтерот За Обратна Осмоза (RO) кој ги отстранува загадувачите до 0,0001 микрони. толку мал што само молекулите на водата можат да се исцедат, но практично ништо друго. Финиот филтер GAC обезбедува конечно полирање пред прочистената вода да се достави до славината. Филтерот За Алкална Реминерализација враќа здрави минерали и природна алкална рамнотежа, истовремено произведувајќи поприроден вкус. Крајниот резултат е одличен вкус на флаширана вода. Содржината на кутијата вклучува : машинска глава Со Куќишта За предфилтрирање На Домување Ро (2 непроѕирни 1 транспарентни) Резервни фитинзи; адаптер за вода За Напојување со прстени (одговара и на 1/2" НПТ; 3/8" КОМП) одводно седло; детектор За Вода. Со седиште Во Калифорнија, САД, Укоке Технологијата обезбедува квалитетни удобни производи за нашите клиенти, помагајќи им на семејствата да ги завршат своите секојдневни задачи на поефикасни начини. NSF / ANSI 58 & IAPMO КВАЛИТЕТ НА ВОДА ПЛАТИНА ПЕЧАТ Сертифицираннашите производи се тестираат годишно ОД СТРАНА НА UPC (Униформа Водовод Код Сертификација) & IAPMO. ВГРАДЕНА БУСТЕР пумпаго зголемува нискиот дојдовен притисок на водата (.

Главните карактеристики

Избор на клиент