.

.

Преовладуваат кратки воздух во текот на ноќта - Големина 2 големи торби на

Преовладуваат кратки воздух во текот на ноќта - Големина 2 големи торби на

DEN 3.33

Пристапност
Во достапна форма

Идеално за семејни старатели и оние што доживуваат големо истекување поврзано со рефлекс, прелевање и функционална инконтиненција, брифинзите за инконтиненција на храброст нудат максимална заштита, удобност и дишеност за оние кои се занимаваат со тешки истекување на мочниот меур. Системот за микроклиматска нега создава поволна микроклима со вклучување на карактеристиките на перформанси за да помогне во одржувањето на нормалната температура на кожата и влагата на површината на кожата, поддржувајќи здрава кожа. Микроклиматската нега нуди 100% дишеност што му овозможува на воздухот да циркулира околу целиот краток краток извештај, додека топлината и влажноста избегаат додека слојот за нега на храброст Air Max со системот DRI-Fit обезбедува ново ниво на заштита и удобност на кожата за да помогне во одржувањето на здравата кожа. Покрај тоа, слоевите со двојки ја заклучуваат влагата додека Брз фитил со Max Soft и брзото апсорбирање на тенкиот јадро брзо ја заклучува влагата и мирисот. Чуварот на мирис престанува со мириси пред да започнат, додека крилјата „Проширување“ овозможуваат повеќе контурирано вклопување за доверба додека ги носат брифинзите. Прицврстувачите за лесно заклучување ги зафаќаат и држат брифинзите без да бидат лепливи, овозможувајќи репозиционирање додека директните панели за заклучување нудат прилагодливо вклопување. Надворешната ткаенина слична на крпа е мека и удобна. Забелешка : Краткоте за нега на храброст нудат јазичиња на страните за да се прикачат за удобно вклопување и не е стил на влечење на долна облека . Преовладуваат AIR ™ Краток преглед на ноќта - големина 2/големи 4 торби од 18 (72 ct.).

Главните карактеристики

Избор на клиент