.

.

Кршечи на мраз, мраз коцки пиперминт за гума за џвакање, брои

Кршечи на мраз, мраз коцки пиперминт за гума за џвакање, брои

DEN 122.88

Пристапност
Во достапна форма

Гума за џвакање, без шеќер, пеперминт 4 пакувања 4 - 10 парчиња пакувања (вкупно 40 парчиња). Со ладење ксилитол. 35% помалку калории од гума за џвакање со шеќер. Содржината на калории за ова парче парче е намалена од 7 на 4 калории. Природен и вештачки вкус. Фенилкетоници : Содржи фенилаланин. 4 пакувања Hershey, PA 17033-8015 800-468-1714 Компанијата Hershey Ice Breakers Ice Cubes Peppermint Juming Gumping : 30% помалку калории од шеќерот Gumsugar Frileong, со вкус на устата до освежено вкусно вкусно мразно кршење на мразот мраз, мраз, пиперка, пиперминт џвакања за џвакање! Овие замрзнати парчиња коцка парчиња гума за џвакање се веднаш ладни и натоварени со заслепувачки кристали на вкус.

Главните карактеристики

Избор на клиент