.

.

Електричен Мотор Круг Работи Кондензатор

Електричен Мотор Круг Работи Кондензатор

DEN 3.33

Пристапност
Во достапна форма

Кондензаторот За Тркалезно Возење од 12292 година (55/5 MFD - 440 V) е вистински ДЕЛ за ОЕМ НА Вир (Производител На Оригинална Опрема) дизајниран и дизајниран според точните спецификации за Електричните Мотори. Се препорачува секогаш да се повикувате на упатството за услугата за апарати или да контактирате со производителот на вашиот апарат за да потврдите дека WP3400882 WIRLPOOL може да се примени на вашиот апарат. Марс Производител Дел Број : 12292. Тркалезниот Кондензатор од 12292 Година (55/5 MFD-440 V) е вистински ДЕЛ за ОЕМ НА Вир (Производител На Оригинална Опрема) дизајниран и дизајниран според точните спецификации. Кондензаторот За Тркалезно Возење МАРС 12292 (55/5 МФД - 440 В) е за Електрични Мотори.

Главните карактеристики

Избор на клиент