.

.

R2SD2T-F827-HZWT-Wac Осветлување-Волта-15-22W 2700k 85cri степен LED Квадратни Трим Со Во Функционален Стил Широк од

R2SD2T-F827-HZWT-Wac Осветлување-Волта-15-22W 2700k 85cri степен LED Квадратни Трим Со Во Функционален Стил Широк од

DEN 431.84

Пристапност
Во достапна форма

Алатката-помалку во полето прилагодлива контрола на отсјајот и оптичкиот систем може да се користат за решетки, леќи и контрола на зракот. Семејство : Волта. Достапно во Нови Градежни Иц Херметички Или Реконструирани не-Иц Херметички верзии (Невидливи Трим достапни само На Нови Градежни Модели). Мазно и континуирано затемнување до 1% Со Електронски Нисконапонски Затемнувач или затемнувач од 0-10 V.

Главните карактеристики

Избор на клиент