.

.

Цветни со прозорец со паун прозорец, кујнски завеса соба спална соба завеси, парче

Цветни со прозорец со паун прозорец, кујнски завеса соба спална соба завеси, парче

DEN 2.00

Пристапност
Во достапна форма

Печатење со еднострано, машинско перење, големината на прстенот на Громти е 1,6 инчен внатрешен дијаметар, може лесно да се вклопи со стандардни шипки за завеси. Изолација, изолација на топлина, собирање прашина. Суво чистење соодветно, лесно за чистење. Печатење со еднострано, машинско печење . Големината на прстенот на громите е 1,6 инчен внатрешен дијаметар, може лесно да се вклопи со стандардни шипки за завеси . звучна изолација, топлинска изолација, собирање прашина. Суво чистење соодветно, лесно за чистење.

Главните карактеристики

Избор на клиент