.

.

За BMW - Темен графит металик A Pint Base & Qt Clear

За BMW - Темен графит металик A Pint Base & Qt Clear

DEN 3.00

Пристапност
Во достапна форма

Обој ја мојата автоматска опрема за мешање контролирана од компјутер, оригинална формула OE и, квалитетни нијанси и врзива, за да ја направите вашата боја. Бојата е лесна за нанесување и брзо сушење. Секој комплет содржи по една боја на боја базирана на уретан, и еден квартал на UV отпорен чист палто . • Една штица на боја на уретански основен палто и еден квартал на UV отпорен на чист слој. • По намалувањето на бојата (2 : 1) за тест за прскање на затворена картичка за спреј за да се провери натпреварот и техниката на бојата пред да се нанесете. • Упатства вклучени за BMW. X6. 2016; 2017; 2018 година. A90. Темен графит метален. Еден основен палто и еден квартен чист палто. Направено во САД. Вклучена картичка за тест во боја. Не прскајте боја на возило пред да ја тестирате бојата и техниката на картичката за тест во боја.

Главните карактеристики

Избор на клиент