.

.

Linyer PCI-E до M. NGFF адаптер картичка PCI-E до M. Expansion Card SSD 4U + 2U

Linyer PCI-E до M. NGFF адаптер картичка PCI-E до M. Expansion Card SSD 4U + 2U

DEN 1439.84

Пристапност
Во достапна форма

Опис : Оваа експанзија картичка PCI-E до М. , има 4 дупки за фиксирање : 22x32, 22x42, 22x60 и 22x80mm. Овој адаптер PCI-E X4 до M.2 користи усогласување на диференцијалната линија за поддршка на сигнал PCI-E 3.0 1 X. Оваа картичка за адаптер PCI-E SSD може да обезбеди интерфејс M.2 NGFF од интерфејс PCI-E 4 X.Овој PCI-E до M.2 NGFF адаптерот е сигурен за употреба и е добар избор за замена на старата или оштетена картичка за адаптер . Спецификации : Боја : Покажи како слика. Големина : Покажи како слика.Ната : Може да има малку искривувања во боја заради различни компјутерски резолуции. Може да има мали грешки заради различно мерење на рацете. Пантажа Вклучен : 1x PCI-E до М.2 адаптер NGFF. Оваа експанзија картичка PCI-E до М. Оваа картичка PCI-E до M.2 е лесна за инсталирање и употреба, има 4 дупки за фиксирање : 22x32, 22x42, 22x60 и 22x80mm. Овој адаптер PCI-E X4 до M.2 користи усогласување на диференцијалната линија за поддршка на сигнал PCI-E 3.0 1 X . Оваа картичка за адаптер PCI-E SSD може да обезбеди интерфејс M.2 NGFF од интерфејс PCI-E 4 X. Овој адаптер PCI-E до M.2 NGFF е сигурен за употреба и е добар избор за замена на старата или оштетена картичка за адаптер.

Главните карактеристики

Избор на клиент