.

.

Прилагодено Продавница - Алпски Бело-Топла Прачка Flatz Рамен Мат Сатен Уретан Авто Боја-Комплетна Кварт Боја Комплет-Професионални Ниско Сјај Автомобилски, Автомоб?

Прилагодено Продавница - Алпски Бело-Топла Прачка Flatz Рамен Мат Сатен Уретан Авто Боја-Комплетна Кварт Боја Комплет-Професионални

DEN 2.00

Пристапност
Во достапна форма

Комплетот обезбедува над 1 литар материјал за прскање. Производите за сопствени Продавници се Направени во Сад, а ние ги формулираме, произведуваме и дистрибуираме нашите производи низ САД. Има сооднос од 4 до 1 мешавина и е 2,8 VOC кога се користи како спакуван, бидејќи не е потребен редуктор (опционални редуктори ОД СЕРИЈАТА XR И UR се продаваат одделно). Многу издржлив, хемиски и отпорен на растворувачи слој кој исто така се спротивставува на чипсување и пукање и содржи УВ инхибитори за да ја заштитите вашата завршница од избледување и кредање како традиционалните прајмери. Има сооднос од 4 до 1 мешавина и е 2,8 VOC кога се користи како спакуван, бидејќи не е потребен редуктор (опционални редуктори ОД СЕРИЈАТА XR И UR се продаваат одделно).Комплетен Комплет За Прскање Кварт Комплетен 1 Литар Прилагодена Продавница За Топла Прачка Флац Акрилен Уретански Комплет За Автоматска Боја. Не е потребен или препорачан капут. Пред-срамнети со земја подготвени за прскање на ниско-сјајна боја со конзистентен сатенски сјај со саканиот 30-степен сатенски прајмер изглед. Комплетот за боја вклучува 1 Литар Топла Прачка Флац Едностепена Акрилна Боја На Уретанска Боја, 1 Половина Пинта Зацврстувач За Уретан Во Сопствена Продавница (KH2012-HP), 3 Пакувања Од 190 Микрони Најлонски Автомобилски Цедилки и 3 Пакувања Стапчиња За Мешање На Дрвена Боја. Комплетот за боја вклучува 1 Литар Топла Прачка Флац Едностепена Акрилна Боја На Уретанска Боја, 1 Половина Пинта Зацврстувач За Уретан Во Сопствена Продавница (KH2012-HP), 3 Пакувања Од 190 Микрони Најлонски Автомобилски Цедилки и 3 Пакувања Стапчиња За Мешање На Дрвена Боја. Комплетна 1 Литар Сопствени Продавница Топла Прачка Flatz Акрилик Уретан Авто Боја Комплет. Производите за сопствени Продавници се Направени во Сад, а ние ги формулираме, произведуваме и дистрибуираме нашите производи низ САД. Многу издржлив, хемиски и отпорен на растворувачи слој кој исто така се спротивставува на чипсување и пукање и содржи УВ инхибитори за да ја заштитите вашата завршница од избледување и кредање како традиционалните прајмери.

Главните карактеристики

Избор на клиент