.

.

Екран И Дигитализатор Целосно Склопување За Vivo Y Y51a V2030

Екран И Дигитализатор Целосно Склопување За Vivo Y Y51a V2030

DEN 1.00

Пристапност
Во достапна форма

За производот1. Замена на лцд екран + дигитализатор на екран на допир собрание За Vivo Y51 (2020) Y51a V2030 2. Заменете ја вашата скршена или неупотреблива ставка со нова 3. Направете вашиот уред да изгледа повеќе освежувачки од било кога 4. Целосно се вклопуваат и работат 5. Секоја ставка е проверена и во добра состојба пред испорака 6. Се препорачува професионална инсталација. Ние нема да бидеме одговорни откако ќе се инсталира екранот Пред Инсталационите Белешки 1 : Тестирајте пред инсталацијата При тестирање, не отстранувајте заштитна фолија или ознаки. Ве молиме обрнете внимание на проблемот со статичкиот електрицитет. Пред да се обидете со каква било поправка, задолжително заземјете се е ремен ЗА ЕСП (електро статичко празнење). Ова ќе спречи статички електрицитет да ги оштети електронските компоненти во телефонот. Осигурајте се дека носите заштита за очи и внимавајте да не го исечете прстот со стаклените парчиња. Совети 2 : Симулира Тестирање Замена На Екранот е многу кревка производ. Ние силно предлагаме тест пред инсталацијата. Ве молиме симулира тестирање, што значи мобилен телефон освен, (матична плоча + ЛЦД или екран) поврзани аудио кабел и нова замена, вклучување, тест заврши. Ако тестот Е ВО РЕД, ве молиме инсталирајте го. Ако тоа не може да се покаже, ве молиме контактирајте со нас во прв пат. И ве молиме не го присилувајте да биде инсталиран во мобилен телефон. Ние нема да бидеме одговорни откако ќе се инсталира екранот. Совети 3 : Не прекумерно свиткајте го кабелот, проверете ДАЛИ лцд-кабелот не се превиткува премногу. Над 90 степени свиткани ќе предизвикаат црн дисплеј. Лцд-Екран И Дигитализатор Целосно Склопување За Vivo Y51 (2020) / Y51a V2030.

Главните карактеристики

Избор на клиент