.

.

Собрание за повторно воспоставено од производство на картоно

Собрание за повторно воспоставено од производство на картоно

DEN 2.00

Пристапност
Во достапна форма

Огромното искуство на Cardone Industries во тестирањето и инженерството CV Drive Axles е основата зад нашиот комерцијален метод на инженерство производ што го исполнува, па дури и го надминува О.Е. перформанси. Ние ги истражувавме причините зошто оригиналните CV -а обично не успеваат и дизајнирале нови решенија за да избегнат повторување на неуспехот. На пример, нашите чизми за неопренови се дизајнирани со дополнителни bellвони, кога е потребно, да се спротивстават на слабиот стрес и пукање на озон - водечка причина за откажување на багажникот. Покрај тоа, сите шахти за оски на CV-погоните се индивидуално потврдени за исправноста, што резултира во перформанси без вибрации со сите брзини Кардонски индустрии 100% ново склопување на оски 100% чизми на неопренови се дизајнирани со дополнителни bellвони за да се спротивстават Неуспех на подигање . Нова оска орев се снабдува со секоја единица за инсталација без проблеми, бидејќи стариот орев на возилото обично се носи или одземе . оската се мери 100% по склопот за да се обезбеди соодветно вклопување . прицврстувачите на багажникот се пневматски Зголемено создавање совршен заптивка помеѓу багажникот и куќиштето . Cardone Изберете инженерска (CSE) технологија гарантира дека сите CV -оски ги исполнуваат или надминуваат О.Е. форма, вклопување и функција . висококвалитетни маснотии ги издржуваат високите температурни и високи вртења за да обезбедат долготрајни, сигурни перформанси . Сплините се валани за да се обезбеди соодветно вклопување на оската во центарот за парење и менувачот, што ги елиминира проблемите со инсталацијата . Темите се валани прецизност за да се обезбеди соодветно вклопување кога е инсталирано орев на оската. Дијаметарот на заптивката на преносот е прецизен-махиран по третманот со топлина за да се обезбеди точна завршница на површината, промовирајќи го долгиот живот на заптивката.

Главните карактеристики

Избор на клиент