.

.

Квалитетно изграден NM нов цилиндер за сопирачки

Квалитетно изграден NM нов цилиндер за сопирачки

DEN 2.00

Пристапност
Во достапна форма

Цилиндрите на сопирачките се специјално дизајнирани за да ги вратат перформансите на сопирањето на вашето возило. Користејќи ја нашата огромна библиотека со примероци OE, секоја единица се тестира со употреба на комерцијални процеси и строги протоколи против спецификациите на ОЕ, со што се обезбедува конзистентно сопирање веднаш надвор од кутијата. Квалитетниот изграден NM4128 нов цилиндер на сопирачки.

Главните карактеристики

Избор на клиент