.

.

Глобално склопување на вентилаторот за ладење на моторот

Глобално склопување на вентилаторот за ладење на моторот

DEN 840.64

Пристапност
Во достапна форма

Собранието на вентилаторот е важен дел од системите за ладење на моторот и A/C. Собранието на вентилаторот турка/влече воздух низ радијаторот и кондензаторот за да помогне во отстранувањето на топлината. Неуспешно склопување на вентилаторот ќе влијае на вкупните перформанси на моторот и системот A/C. Глобал 2812002 Собрание на вентилаторот за ладење на моторот.

Главните карактеристики

Избор на клиент