.

.

Acdelco® - ГМ Оригинален комплет за ланци за тајминг на опрема

Acdelco® - ГМ Оригинален комплет за ланци за тајминг на опрема

DEN 1199.68

Пристапност
Во достапна форма

Заменување на комплетот за ланец за тајминг на моторот на вашиот терен за GMC за 2011 година? Acdelco 12693218 е оригинална замена, со вклопување на оригинален дел од опремата . Acdelco GM Original Eperia Комплети за време на ланецот на моторот ја синхронизираат ротацијата на коленестото вратило и коленестото вратило во мотор со внатрешно согорување. Тие помагаат да се отворат вентилите на моторите и да се затворат во соодветно време за време на секој цилиндри за внесување и издувни удари и се заменувања препорачани за ГМ за оригиналните компоненти на вашите возила. Овие оригинални комплети за ланец за тајминг на опрема содржат компоненти кои ќе обезбедат исти перформанси, издржливост и услужен век што ги очекувате од General Motors . Останете со брендот на делови со вашето возило „Generalенерал моторс“ дојде и добијте го квалитетот што го познавате и верувате со Acdelco GM оригинал Компоненти на моторот за опрема. Делови за замена на Acdelco GM OE, како што се колектори за внес, линии за ладење на моторното масло, затегнувачи, балансери и филети, ви даваат мир на умот дека вклопувањето, формата и функцијата зависи од високите стандарди и спецификациите на Generalенерал моторс. Компонентите на моторот со оригинална опрема Acdelco GM се произведуваат за многу изработувања и модели на ГМ автомобил, лесен камион и спортско комунално возило. Acdelco 12693218 Комплет за ланци на моторот.

Главните карактеристики

Избор на клиент