.

.

Fabtech FTS Fabfts 2.25DLSS Resi одговара на Изберете: 2011- Ford F350, 2011- Ford F250

Fabtech FTS Fabfts 2.25DLSS Resi одговара на Изберете: 2011- Ford F350, 2011- Ford F250

DEN 0.33

Пристапност
Во достапна форма

Овој амортизер на Shock Fabtech Motorsports Dirt (TM) е азотен гас и нафта обвинет и не прилагодлив. Шок чизми се продаваат одделно. Се продава индивидуално. Тип на вклопување : Специфично за возилото. Должината на пакетот е 39 инчи. Висината на пакетот е 4,5 инчи. Ширината на пакетот е 7,5 инчи. FITS Изберете : 2011-2015 FORD F350 8 CYL 6,7 L 2012 FORD F250 8 CYL 6.2 L 2011 FORD F250 8 CYL 6,7 L 2013-2015 FORD F250 SUPER DULTY 8 CYL 6.2 L 2006-2007 FORD F350 SRW SUPER DUTY 8 CYL 6 L 2005 Ford F350 Super Duty 8 Cyl 6 L 2005-2007 Ford F250 Super Duty 8 Cyl 6 L и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

Главните карактеристики

Избор на клиент