.

.

Подобри домови и градини 71 Ешвуд патот полицаец, црна завршница

Подобри домови и градини 71 Ешвуд патот полицаец, црна завршница

DEN 2.33

Пристапност
Во достапна форма

Оваа 5 полици за книги од „Подобрите домови и градини Ешвуд Роуд“ е совршено решение за складирање за вас! Неговите пет пространи полици се идеални не само за складирање, туку и за прикажување на предметите за вашиот украс за дома. Покажете ги сите ваши награди и најценетиот имот или вашата колекција на кик-кики и слики од семејството. Достапно и во цреша и во црно завршено, оваа стилска библиотека ќе биде одличен додаток на секоја просторија во вашиот дом. Декоративни лајсни се лизгаат за лесно склопување. 1 година Ограничена гаранција. Потребно е собрание. Бидете сигурни да ги проверите подобриот домови и градините Ешвуд Роуд за повеќе одлични предмети! Подобри домови и градини 71" Ешвуд пат 5 полица за полици, книжарница за полици, библиотека за полици, книжарница, книжарница, книжарница, книжарница, книжарница, книжарница, книжарница, книжарница, книжарница, книжарница за полица, библиотека, книжарница за полица, библиотека, книжарница за полици, библиотека, книжарница за полица, библиотека, книжарница за полица, библиотека, книжарница за полица, библиотека, книжарница за полица, библиотека, книжарница за полица, библиотека, книжарница за полица, библиотека, книжарница за полица, библиотека, книжарница за полица, библиотека, книжарница за полици, библиотека, книжарница за полица, библиотека, библиотека, библиотека за полици, книжарница, библиотека, библиотека за полици, книжарница, библиотека, библиотека за полици, книжарница, библиотека, библиотека за полици, Црна : Пет полици. Бидете сигурни дека проверете ги подобрата колекција на домови и градини Ешвуд патот за повеќе одлични артикли!. Пространи полици држат книги, врзива, врамени фотографии, колекционери и многу повеќе. Собрани димензии : 29,37 "L x 12. Оваа библиотека е висока на 71 "и е сигурно дека ќе биде одлично за вашиот дом. Три прилагодливи полици. Има простор за сето тоа! Се одликува со три прилагодливи полици за да ви ја дадат целата просторија што ќе ви требаат за сите ваши книги, канти, декор и многу повеќе! Библиотеката „Ешвуд Роуд 5“, исто така, има декоративни лајсни кои едноставно се лизгаат за лесно и едноставно склопување.

Главните карактеристики

Избор на клиент