.

.

Турнеја од Мишелин Примација А 245 50- V гума

Турнеја од Мишелин Примација А 245 50- V гума

DEN 3.00

Пристапност
Во достапна форма

000 милји со димензии со брзина на W брзина. Варијацијата на теренот го негира бучавата на патот генерирана за време на погонот со фреквенција на звук. Овој модел исто така доаѓа во некои големини со високи перформанси. Како резултат, гумата обезбедува безбедна изведба во текот на целата година .000 милји со големина на брзина на H и V и гаранција за облека од 45.

Главните карактеристики

Избор на клиент