.

.

Хи-Ко Авто Автомобил За Продажба Знак, Пластика, Текст Кутија

Хи-Ко Авто Автомобил За Продажба Знак, Пластика, Текст Кутија

DEN 3.33

Пристапност
Во достапна форма

Сакате сами да продадете возило? Започнете со Добивање Знак За Продажба Од Хи-Ко. Без разлика дали станува збор за нешто за продажба, предупредување или само општи информации, Hy-Ko, лидер во индустријата во дизајнот и производството на знаци за недвижнини, има знак за тоа. Без оглед на пораката, сакате вашите надворешни знаци за домот да стигнат до поентата и да се истакнат. Овој Храбар Знак Хи-Ко Авто/Автомобил за Продажба содржи Хај-Гло неонски портокалови букви на црна позадина и е со големина на џамбо, така што не може да се пропушти. Користете ги белите полиња за текст на знакот за да додадете марка и модел на возило, километража или други важни детали. Преку нашата посветеност да ги искористиме најновите методи и опрема за да ја зголемиме ефикасноста на производството, ние сме во состојба да ги понудиме нашите знаци за недвижнини по шокантно ниски цени кои сигурно ќе му угодат на секој џеб. Но, не мешајте "ефтин" со "евтин"."Овој Знак За Продажба На Автомобили/Автомобили е направен од висококвалитетна пластика, а не хартија како и другите надворешни домашни знаци на пазарот. Ова обезбедува временска состојба, издржливост и долговечност што клиентите ги очекуваа од знаците Хи-Ко за продажба на автомобили. Ќе бидеме таму додека не го продадеш. Земете Вашиот Хи-Ко Пластични Авто/Автомобил За Продажба Знак денес на ! Хи-КО СП-112 Авто/Автомобил За Продажба Знак : Хи-Ко Пластични Авто/Автомобил За Продажба Знак. Мерки 14.5" х 18.5". За продажба знак со неонски портокалови букви на црна позадина. Надворешен знак за вашиот дом направен од отпорна на временски услови, висококвалитетна пластика. Знакот вклучува поле за текст за изработка на возило, телефонски број или важни детали. Лесен за објавување и долготраен знак. Еден знак за продажба. Модел# СП-112.

Главните карактеристики

Избор на клиент