.

.

- Швајцарски Женски Цевки Удобност Атлетски Тренинг Чевли

- Швајцарски Женски Цевки Удобност Атлетски Тренинг Чевли

DEN 639.84

Пристапност
Во достапна форма

Воведување На Цевки Удобност 200, тренер кој располага со нашите патентирани цевки систем. Технологијата обезбедува неспоредлива удобност и амортизирање преку индивидуално подесени структури на цевки кои се уриваат и се враќаат додека одите. Дизајнот, исто така, обезбедува неверојатна флексибилност што го прави секој чекор мазен и ефикасен. Помалите, поригидни цевки на внатрешната површина на петицата обезбедуваат дополнителна медијална поддршка за намалување на пронацијата. Лесниот мрежест горен дел обезбедува дополнителна свежина и дишење за да го направите овој чевел еден од најудобните тренери што некогаш ќе ги доживеете. ПАТЕНТИРАНА ТЕХНОЛОГИЈА НА ЦЕВКИ : технологијата обезбедува неспоредлива удобност и амортизирање преку индивидуално подесени структури на цевки кои се уриваат и се враќаат додека одите. Дизајнот, исто така, обезбедува неверојатна флексибилност што го прави секој чекор мазен и ефикасен. Помалите, поригидни цевки на внатрешната површина на петицата обезбедуваат дополнителна медијална поддршка за намалување на пронацијата. ТЕКСТИЛЕН ГОРЕН ДЕЛ : лесниот мрежен горен дел обезбедува дополнителна свежина и дишење. ОРТОЛИТ ЧОРАП ЛАГЕР : уникатната структура со отворени ќелии на Ортолитската пена создава систем за управување со влага, помагајќи да се оддалечи влагата и да се обезбеди поладна, посува, поздрава средина.

Главните карактеристики

Избор на клиент