.

.

Iridium SparkPlug BPR5EIX- За Харли-Дејвидсон Супер Глид низок возач Shovelhead FXS 1977-1982

Iridium SparkPlug BPR5EIX- За Харли-Дејвидсон Супер Глид низок возач Shovelhead FXS 1977-1982

DEN 1519.20

Пристапност
Во достапна форма

Случајните приклучоци на ласерски иридиум обезбедуваат супериорна запаливост и долг животен век. Најмалиот дијаметар на врвот достапен иридиумски површини обезбедуваат бавна стапка на абење, обезбедувајќи стабилна работа во мирување, супериорна анти-фабринг, подобрена ефикасност на горивото и пониски емисии. Ласерски заварен иридиум центар за електрода на електрода . Платинум Дискол заварен на задната страна на копнената електрода обезбедува долг живот . Тривалентна метална позлата за супериорна антикорозија и анти-сеизирање . побрзи почетоци и побрзо забрзување . подобра економичност на горивото и пониски емисии.

Главните карактеристики

Избор на клиент